Samenwerking Dekker & Osiris in Milaan te zien

YOUR HOME, YOUR KITCHEN

Van 5 tot 10 september 2021 is het (eindelijk) zover: de Salone del Mobile in Milaan. De allergrootste ontwerpbeurs ter wereld ‒ en ongetwijfeld de belangrijkste beurs voor onze branche ‒ met collecties van de meest invloedrijke ontwerpers uit alle landen. Ook het Nederlandse paviljoen, de Masterly, opent weer zijn deuren. Vooral de gezamenlijke presentatie van Dekker Zevenhuizen en Osiris kunt (en mag) u niet missen!

The Bone Kitchen

Het inmiddels bekende Palazzo Francesco Turati vormt het decor voor The Bone Kitchen: een spraakmakend ontwerp van Osiris Hertman Studio. Het meubel bestaat uit een luxe composietstenen translucent keukenblad, gecombineerd met de elektronisch bedienbare alles-in-een-kraan Selsiuz Cone Counter. Erboven schittert een afzuigkap van Wave die, net als de kwaliteitskraan, ontwerpen werd door Osiris Hertman.

Cambria, Selsiuz, Wave en Fractions

The Bone Kitchen is nog maar het startpunt van de gastvrije showroom, die dit jaar ingericht is in het thema ‘Your home, your kitchen’. Een thema dat precies de samenwerking omschrijft tussen de topdesigner en de producent van onberispelijk afgewerkte keukenbladen en -accessoires. Productmerken die getoond worden zijn behalve Selsiuz en Wave ook Cambria (natuursteen) en Fractions. Een must see!

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: