Luxe wandpanelen voor de badkamer

Prachtige AluSplash wandpanelen creëren comfortabele luxe én hygiëne in bad of onder de douche

De badkamer in jouw woning is vanaf nu per definitie een prachtig mooie ruimte. Dit is het moment om ook in de badkamer of in het toilet voor luxe te kiezen. De prachtige maatwerk wandpanelen van AluSplash zijn sfeervol maar ook praktisch. Vooral door de grote afmetingen van de panelen. Maar tegelijkertijd past AluSplash áltijd. Van vloer tot plafond. Gewoon op maat.

Jouw badkamer wordt dus één geheel, compleet voegenvrij. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor jouw toiletruimte. De wandpanelen zijn daardoor zeer eenvoudig schoon te maken.

Dan zijn er ook nog eens vier kleuren binnen de AluSplash collectie die we dit jaar graag onder de aandacht brengt.

We hebben het dan over de kleuren:

  • Astroid
  • Eclipse
  • Galaxy
  • Neutron

AluSplash Astrtoid wandpaneel in de douche AluSplash Eclipse wandpaneel in de douche 

AluSplash Galaxy wandpaneel in de douche AluSplash Neutron wandpaneel in de douche

De badkamer upgraden van mooi naar mooier tot mooist? Sfeer op de wand wordt de standaard. Of het nu gaat om de zij- of achterwanden zowel in douche of toilet: de mogelijkheden zijn legio. De panelen zijn op alle wanden te gebruiken. Alles naadloos.

24 kleuren wandpanelen

De AluSplash wandpanelen op maat zijn absoluut trendy, eenvoudig zelf te bewerken door jouzelf of door Dekker Zevenhuizen, 100% recyclebaar en licht van gewicht. De gehele AluSplash collectie bestaat naast de 4 Essenza metallics uit 10 hoogglanskleuren en 10 matte kleuren. De coating is hoogwaardig en daardoor duurzaam.

Natuurlijk worden de AluSplash wandpanelen nu de eerste keuze voor je nieuwe badkamer. Maar, dit decoratieve plaatmateriaal is ook uitstekend geschikt voor een renovatie van de bestaande badkamer of toilet. De wandpanelen zijn namelijk zonder profielen  op een vlakke ondergrond – zoals gips - én zelfs ook op tegels te monteren.

 

Badkamerkranen en -accessoires

Het combineren uit de AluSplash collectie is overigens ook geen enkel probleem. Zo passen de badkamerkranen en -accessoires van Qisani uitstekend bij de kleuren AluSplash. Van toiletrolhouder tot aan het toilet zelf of het bedieningspaneel, dat overal gemonteerd kan worden omdat de panelen heel makkelijk te bewerken zijn: je badkamer of toiletruimte is meer dan ooit één geheel.

De AluSplash wandpanelen worden in Nederland verkocht bij de betere badkamerspeciaalzaken. Deze zaken hebben diverse bladen in hun showroom liggen. Ook zijn er vaak monsterkasten die jou een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn.

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: