Keukenblad - Evora Ceramics Breach

Levendige aders in de Evora Ceramics collectie 2023

Levendige aders staan ​​centraal in de collectie Evora Ceramics. Maar liefst vijf nieuwe kleuren keramiek zijn in 2023 toegevoegd: Glow, Golding, Breach, Fantasy en Nogota.

Levendige aders

Glow en Golding kenmerken zich door hun romantische zachtbruine ader en warme luxe uitstraling. Glow heeft subtiele en zachte kleurschakeringen, Golding is wat expressiever.

 

Het witte keukenblad Breach heeft juist een pittige zwarte ader, en geeft de keuken direct een energieboost. In Fantasy zien we allemaal veel aardetinten als het ware in lagen op elkaar liggen, van beige-bruin tot subtiel geel. Nogota, ten slot, heeft iets zanderigs. Het keukenblad heeft veel kleur en structuur, maar de matte afwerking maakt het zacht en geeft het een vriendelijke uitstraling.

Evora Ceramics keukenblad

De Evora Ceramics collectie staat vooral bekend om zijn kleurenpalet. Van effen tot expressief: alle kleuren hebben een onvergelijkbare strakke uitstraling die de keuken een heel eigen gezicht geeft. Omdat het blad onder hoge druk geperst is, is het bestand tegen hitte, krassen en vlekken.

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: