Kraan - Lanesto Sturdy Black

Lanesto kranen. Puur design

Voor het design van de nieuwste keukenmengkranen van het merk Selsiuz en Lanesto tekende niemand minder dan Osiris Hertman.

Ontwerp door Osiris Hertman

Hexagon en Cone Counter van topdesigner Osiris Hertman zijn tweegaatskranen met een uitloop uit het werkblad en een aparte menghendel. Het materiaal is van geborsteld rvs, dat met de pvd-techniek wordt afgewerkt in Gun Metal, Copper, Gold, Inox of (en dat is nieuw) Sturdy Black. Mooi te combineren met een zeeppomp in dezelfde kleur! Hexagon is leverbaar in de zomer van 2023.

 

Stevig zwart

Ook nieuw in de Lanesto kranencollectie is de kleur Sturdy Black. Een afwerking in zwart met de bekende keramisch PVD-techniek. De kleur is als het ware aan de kraan gehecht waardoor er minder kans is op stootschade en krassen. Alle Lanesto en Selsiuz kranen zijn vanaf 2023 uitgevoerd in keramisch PVD Sturdy Black in plaats van zwart gecoat.

 

Lanesto keukenmengkranen

Met Lanesto kun je alle kanten op. Het exclusieve merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en heeft een onderscheidend programma. Dat laten de nieuwe modellen kranen wel zien! Klik hier voor alle kranen van Lanesto.

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: