Keukentrend Soft Reflection

Keuken- en badkamertrends 2020

Welke keukens en badkamers gaan het helemaal worden in 2020? Welke werkbladen en accessoires passen in die trends? En hoe kunt de verschillende materialen en meubels leuk combineren? Dekker Zevenhuizen heeft samen met trendforecaster Monique van der Reijden de trends uitgebreid in kaart gebracht, en vertaald naar concrete producten voor jouw keuken en/of badkamer. Lees wat belangrijk wordt in 2020 ‒ en wat je dus niet mag missen!

Eternal Rocks: soberheid, geometrie en duurzaamheid

Thuis willen we ontsnappen aan de drukte om ons heen en weer tot onszelf te komen en daarbij creëren we onze eigen rituelen. Dat is precies waar het om gaat bij de trend Eternal Rocks. Daar horen imposante en soms ruwe vormen en een kerkelijke, monumentale uitstraling bij. De veelal natuurlijke materialen en kleuren zijn sober en ingetogen. We zijn zuinig op onze wereld, en hechten aan duurzame materialen. In de Eternal Rocks-stijl worden beton, hout, marmer en steen gecombineerd. Accentkleuren zijn terra en blauw.

Tip voor de keuken

Helemaal Eternal Rocks is een keuken met een TopLaminaat blad in de kleur marmer Statue Grey of Staue Black. De achterwand in de kleur Sparkle Gold en de kraan Lanesto Forte in de kleur Gun Metal maken het plaatje compleet!

Tip voor de badkamer

Een echte Eternal Rocks-badkamer heeft bijvoorbeeld een TopLaminaat wastafelblad in zwart marmer met een expressieve ader (Statue Black). Die kun je prachtig combineren met de waskom Vanity Gold!

Soft Reflections: high-tech, nude en pastels

In de wereld van architectuur en interieur draait het om duurzaamheid. En die ontwikkeling kan niet zonder high-techoplossingen en futuristische materialen! In Soft Reflections zien we vooral spiegelingen, gekleurd glas en lichtreflecties met iriserende kleuren. Om dat futuristische op een sfeervolle manier in huis te halen, voegen we zachte stoffen, nude tinten en pastels toe. En om in al die transparantie toch wat privacy te creëren, maken we schermen en nisjes. In de Soft Reflections-stijl worden glas, marmer, rvs en chromen of metallic accessoires gecombineerd met accenten van neon of iriserende kleuren.

Tip voor de keuken

In de Soft Reflections-stijl zien we TopCore Mahal; een marmerlook met een matte steenstructuur. De toevoeging van een rvs kraan en spoelbak, een stijlelement in de kleur van dit jaar: neo-mint, maken deze trend helemaal af. 

Tip voor de badkamer

In de Soft Reflections-stijl zien we een badkamer met een composietstenen blad (Evora Quartz) in een zwart-witte terrazzolook (Naga), gecombineerd met nude tinten.

Meer lezen over keuken- en badkamertrends voor 2020?

Wil je meer lezen over de keukentrends als het gaat om keukenbladen, kranen, spoelbakken en achterwanden? Download dan het inspiratiemagaze Keuken Nieuws.

Keukentrends 2020

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: