Keukenkraan kiezen

Hoe kies je een keukenkraan?

Ben je toe aan een nieuwe keuken of wil je alleen de kraan vervangen? De meest gekozen kraan is een keukenmengkraan maar de kokendwaterkraan is aan een opmars bezig.

Keukenmengkraan met kokend water

De nieuwste trend op het gebied van keukenkranen is de kokend waterkraan. Het is in feite een keukenmengkraan en kokend waterkraan ineen. Veel mensen hebben liever een losse kraan omdat ze bang zijn om per ongeluk kokend water te krijgen. De fabrikanten van Quooker, Grohe en Selsiuz hebben de bediening van de alles-in-één-kranen zo veilig gemaakt dat dit nagenoeg onmogelijk is!

Ook de kokendwaterkraan is verder doorontwikkeld en er zijn nu kranen die naast koud, warm en kokend water ook gekoeld en bruisend water tappen. Zoals die nieuwe Selsiuz by Gessi Design die binnenkort beschikbaar is.

Keukenmengkraan in mooie kleuren

Naast een functionele kraan wil je er natuurlijk eentje die mooi in uw keuken past. De klassiekers in RVS of chroom blijven populaire keuzes. De kleuren zijn tijdloos, waardoor de kranen in elke keukenstijl perfect op hun plek zijn. Maar je kunt ook kiezen voor een kraan met iets meer ‘personality’. Daarom kun je bij Dekker Zevenhuizen kiezen voor keukenmengkranen in verschillende kleuren zoals Chrome, Inox, Gun Metal, Copper en zelfs in de kleur goud. Zelfs zwarte kranen behoren tot de mogelijkheden. Bovendien kun je kiezen uit meerdere modellen zodat er altijd wel een gekleurde kraan is die bij jouw keuken past.

Keukenkraan met uittrekbare kraanuitloop

Er komen ook steeds meer nieuwe keukenmengkranen en kokendwaterkranen met extra functies. Zo kun je kiezen voor een kraan met een uittrekbare of flexibele uitloop waardoor je de kraan letterlijk flexibeler kunt gebruiken. Dankzij de sproeier kun je heel eenvoudig de hoekjes van de spoelbak schoon sproeien of devaat voorspoelen.

Een nieuwe keukenkraan kopen?

Gaa je binnenkort een nieuwe keukenkraan aanschaffen? Let dan goed op de uitloop, de kleur, de bediening, en andere functies, zoals een uittrekbare spoeldouche of de mogelijkheid voor kokend water en bruisend water. Voor meer tips over keukenkranen kun je onze kranen wijzer downloaden.  

New Call-to-action

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: