DecorTop Saturnus keukenblad

Duurzaam december: bespaar op je CO₂-uitstoot en kies bewust

Sta je op het punt om een nieuw keukenblad aan te schaffen en wil je hierbij graag rekening houden met het milieu? Dan hebben we iets voor je: Greengridz, een bijzonder duurzaam basismateriaal voor keukenbladen. En heb je nog inspiratie nodig voor een duurzaam kerstcadeau? Ook dan hebben we dé cadeautip voor je.

Voordeliger, lichter en beter voor het milieu

Greengridz is een basismateriaal voor keukenbladen dat kan worden afgewerkt met TopLaminate®, DecorTop® of FENIX®. En het bewijst dat gemak en design heel goed hand in hand kunnen gaan met milieuvriendelijkheid. Want Greengridz is niet alleen beter bestand tegen stoten en water dan het traditionele multiplex, maar is ook nog eens stabieler, lichter en voordeliger. Bovendien laat het een kleinere ecologische voetafdruk achter.

Bereken hoeveel uitstoot jij bespaart

Over voetafdruk gesproken: een gemiddeld mens stoot op dagelijkse basis zo’n één kilo CO₂ uit. Door auto te rijden, een huis te verwarmen of bepaalde producten te kopen. Door te kiezen voor Greengridz kun je tientallen kilo’s CO₂-uitstoot besparen ten opzichte van een keukenblad van multiplex. Met onze emissiecalculator kun je precies uitrekenen hoeveel door de afmetingen van jouw ideale keukenblad in te voeren.

Bereken hier hoeveel CO₂-uitstoot je kunt besparen met Greengridz >

Duurzaam decembercadeau: geef een boom!

Wil je je familie of geliefde een duurzaam decembercadeau geven? Kies dan voor een boom via Trees for All. Deze organisatie plant bomen in binnen- en buitenland. Met dit cadeau draag je bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor mens én dier. Bij je aankoop ontvang je ook een certificaat als bewijs dat de boom echt is geplant. Dekker Zevenhuizen is al jaren een trotse partner van Trees for All.

Geef ook een boom cadeau >

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: