Nieuw! Puur uit de natuur: Evora Quartzite

In 2023 introduceren wij een nieuw keukenbladmateriaal: kwartsiet. Een luxe steensoort met natuurlijke patronen. Het heeft de klassieke uitstraling van marmer en is zo hard als graniet. De gedurfde patronen en kleuren zijn niet voor iedereen maar zijn ideaal om een ​​statement te maken in de keuken!

In de collectie Evora Quartzite zijn direct al zes kleuren opgenomen, licht en donker, met elk hun eigen natuurlijke patronen en kleurschakeringen.

Zes kleuren Kwartsiet

De meest uitgesproken en expressieve kleuren zijn Deep Blue en Pardonia. Deep Blue kenmerkt zich door zijn blauw-groene tinten en bruine ader, bij Pardonia lopen fijne en grove patronen door elkaar waardoor het keukenblad uit uitersten bestaat. Deep Blue en Pardonia hebben een sterke aantrekkingskracht en zetten de keuken goed in de schijnwerpers.

 

Breccia en Infinity Black zijn donkere kleuren met lichte aders in rustige patronen.

Sky White en Taj Mahal zijn juist lichte tinten met een zacht fluïde ader. Sky White heeft koele wittinten met lichtgrijze tonen, Taj Mahal heeft beige-bruine kleurschakeringen.

  

Op aanvraag

Omdat de keukenbladen van kwatsiet gemaakt zijn van natuurlijk steen, is geen enkele plaat hetzelfde. Elk keukenblad is uniek! En omdat ze zo verschillend zijn, kan een keukenblad van Evora Quartzite alleen op aanvraag worden verkregen.

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: