Wasbak - Inclinata

Zes unieke modellen maatwerk wastafels

Een wastafel met geïntegreerde wasbak van hetzelfde materiaal dat samen één geheel wordt; dat kan met de Qisani maatwerkwastafels. Deze kun je laten maken van composiet steen (Evora Quartz), keramiek (Evora Ceramics) of vol kunststof (Corian).

Wastafel op maat

We hebben een mooi collectie van wastafels die uit zes verschillende modellen bestaan. Elk een ander detail maar allemaal geproduceerd en strak afgewerkt in onze eigen fabriek. De zes wastafels zijn:

Inclinata

Bij de Inclinata wastafel loopt de wasbak van voor naar achter naar beneden. Zo stroomt het water naar de goot aan de achterkant. De afvoer is op een stijlvolle manier afgewerkt met een langwerpige afdekplaat in dezelfde kleur. 

Inclinata in composiet steen

Spiovente

Bij deze strakke wasbak is de afvoer helemaal afgedekt. Het water stroomt weg door een smalle opening rondom de afdekplaat die haast niet te zien is. 

Spiovente in Corian volkunststof

Squadro

De Squadro heeft een zichtbare afvoer die wordt afgewerkt met een plug in dezelfde kleur als de kraan.

 

Squadro in composiet steen

Doppio

Bij dit mooie ontwerp staat de kraan verlaagd aan de zijkant of aan de achterkant van de wasbak. De afvoer wordt afgewerkt met een plug in dezelfde kleur als de kraan. 

Doppio in composiet steen

Discendente

Bij dit model loopt de afvoer schuin af naar de zijkant. Het water wordt naar de afgedekte afvoer geleid, die stijlvol is afgewerkt met een kleine vierkante afdekplaat.

Discendente in keramiek

Cubo

Bij deze kubistisch wasbak staat de kraan aan de achterkant van de wastafel. De afvoer is zichtbaar en wordt afgewerkt met een plug in dezelfde kleur kraan.

Cubo in keramiek

Ontdek de mogelijkheden van de Qisani wastafels

Deze wasbakken kunnen gepersonaliseerd worden naar een gewenste kleur naar keuze uit de Evora Quartz, Evora Ceramics of Corian collectie. Lees hier meer over de materialen van de wastafels. Of bekijk alle modellen in het Dekker Trend Centre.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: