4 mm massief Inox met kleur

In ons collectie van keukenbladen hebben wij een 4 mm massief Inox keukenblad met kleur toegevoegd. Het keukenblad wordt warmgewalst waardoor het een mooie natuurlijke uitstraling krijgt. Het oppervlak is matter en de structuur is uniek. De speciale COL-NOX-behandeling zorgt voor de kleuren die een levendig patroon hebben.

Industriële uitstraling

In deze collectie zijn er vier nieuwe kleuren toegevoegd: Haze, Shimmer, Brass Brown en Weathered Copper.

Haze zorgt met zijn witte kleur voor een evenwichtige look. Shimmer kan het beste omschreven worden als een zwarte kleur voor een stoere look. Brass Brown lijkt qua uitstraling op de kleur van verroest staal. En bij Weathered Copper staat een lichte koperkleur centraal.

   

RVS keukenbladen

De nieuwe kleuren zijn net zo duurzaam als de andere keukenbladen in de Inox collectie. Roestvrij staal heeft alles ondergedompeld: het is chip- en hittevast, solide en onderhoudsvriendelijk. Verder is het uiterst hygiënisch. Ideaal voor professioneel gebruik maar ook mooi in de designkeuken. De afwerking bepaalt de sfeer. Naast warm gewalst is er ook een gladde afwerking, een K320 afwerking en richtingloos geborsteld.

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: