TopCore Sabini keukenblad

3 manieren om jouw perfecte keukenblad te kiezen

Een nieuw keukenblad uitkiezen kan lastig zijn. Zeker in deze tijd, waarin bladen met uitgesproken marmerpatronen helemaal trendy zijn. Welke kleur wil je en wat past het beste bij je keuken en de rest van je interieur? Je kunt natuurlijk eerst een staaltje bestellen, maar eigenlijk wil je het keukenblad op ware grootte zien voordat je het bestelt. Gelukkig is dat nu op verschillende manieren mogelijk.

1. Download de MyDekker-app en zie meteen hoe het staat

Wist je dat Dekker een app heeft? In de MyDekker-app kun je je camera richten op je huidige keukenblad, de hoekpunten naar de juiste plek slepen en de gewenste marmerkleur kiezen. Je kunt met de app zelfs om het nieuwe keukenblad heen lopen, alsof het er al echt staat! Zo kun je het vanuit elke hoek goed bekijken. Daarnaast kun je in de app ook spelen met verschillende kranen en spoelbakken.

De MyDekker-app is gratis te downloaden voor zowel iOS als Android. En of je nu op zoek bent naar een marmeren keukenblad of een ander type materiaal keukenblad van Dekker Zevenhuizen, met de MyDekker-app maak je altijd de juiste keuze voor jouw droomkeuken. Bekijk in deze video hoe het werkt!

2. Bekijk de bladen op groot formaat op de website

Geen zin om de app te downloaden? Dan kun je de materialen en kleuren ook op groot formaat bekijken op onze website. Hoewel de foto’s een goed beeld geven van de kleur, kan deze in werkelijkheid natuurlijk een beetje afwijken. Daarom is het slim om toch ook een sample te bestellen. Samples hebben een formaat van ongeveer 8 bij 5 cm. Je kunt maximaal drie kleuren bestellen. Je bestelt de samples online en betaalt alleen de verzendkosten (€6,50).

3. Maak een afspraak in het Dekker Trend Centre

Wil je verschillende keukenbladen bekijken én aanraken? Dan heten we je van harte welkom in het Dekker Trend Centre in Zevenhuizen, dicht bij Rotterdam. Hier kun je volop inspiratie opdoen. Van de expressieve kleuren zijn grote platen aanwezig; van alle andere kleuren kun je samples van 20 bij 25 cm bekijken. Het Dekker Trend Centre is geopend van maandag t/m donderdag van 9:00-17:00 uur en op vrijdag tot 16:00 uur. Wel even een afspraak maken voordat je langskomt!

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: