Werkblad

Het werkblad is een belangrijk en praktisch onderdeel van de keuken. Dagelijks worden werkbladen intensief gebruikt en de uitstraling en stijl is medebepalend voor de sfeer in jouw keuken. Maar een werkblad moet ook praktisch zijn; kras-en hittebestendig, onderhoudsvrij, duurzaam.

Materialen en kleuren

Er zijn verschillende materialen met uiteenlopende kleuren. Tegenwoordig kun je dus uit de meest uiteenlopende materialen kiezen zoals:

Keuzehulp keuken werkbladen

Je ziet, er is heel veel keuze in werkbladen materialen voor jouw keuken. Elk materiaalsoort heeft zijn eigenschappen en een specifieke uitstraling. Om het jou makkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt waarin alle voor-en nadelen op een rij staan. Ook hebben we een materialenindex gemaakt die je kunt vinden op deze pagina.

New Call-to-action

Laat je adviseren over werkbladen

Wil je meer weten over de eigenschappen en de uitstraling van de verschillende werkbladen? Of wil je de materialen in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan één van onze dealers door het hele land. Zij kunnen je tijdens uw bezoek meer vertellen over de functionaliteit en het onderhoud van deze werkbladen. 

Wil je meer lezen over onze keukenbladen? Neem een kijkje in deze link.