Corian en Hi-MACS

Dekker Zevenhuizen werkt met de bekende merken Corian® en Hi-MACS®. De keukenbladen van Solid surface,, de verzamelnaam voor duurzame oppervlakmaterialen die massief en homogeen zijn, worden volledig op maat gemaakt en in iedere gewenste vorm gebogen. Ideaal voor designkeukens met ronde vormen, dus! Maar ook de eigenschappen van Solid Surface zijn ideaal. Door de homogene massa is het bladoppervlak nagenoeg ondoordringbaar, en kleine krassen of inkervingen kunt u eenvoudig herstellen. Bovendien voelt Solid surface prettig aan. En omdat het materiaal in vele kleuren verkrijgbaar is (alleen al het aantal tinten wit is enorm) vindt u gegarendeerd de juiste kleur voor uw keuken. 

Het keukenontwerp kent geen grenzen. Elke vorm, elke kleur en elk ontwerp is mogelijk. Daarom is een keukenblad van Solid surface ideaal. Perfect voor de wereldburger die niet denkt in onmogelijkheden!

Industrial Partnership

Omdat kwaliteit bij Dekker Zevenhuizen hoog in het vaandel staat, kiezen wij uitsluitend voor de beste materialen. En dat zijn Corian en Hi-MACS. En juist dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van het materiaal, kiezen Corian en Hi-MACS ook voor Dekker. Ons bedrijf is opgenomen in hun Quality Network.

Afwerking en eigenschappen

Het blad is 12 mm tot 100 mm opgedikt verkrijgbaar.

Eigenschappen Corian en Hi-Macs

  • duurzaam
  • 100% homogeen, dus hygiënisch
  • vrij van al te zichtbare koppelnaden
  • eenvoudig te repareren 
  • iedere millimeter gelijk gekleurd
  • naadloze hoekverbindingen
  • naadloze spoelbakinbouw.

Praktisch in onderhoud

De gewone vlekken kunt u met een vochtige doek of spons afnemen, al dan niet met wat afwasmiddel of een huishoudelijk schoonmaakproduct. De meer hardnekkige vlekken zijn met een willekeurig vloeibaar schuurmiddel te verwijderen; daarna zult u de plekken wel moeten naspoelen en droogwrijven. Is deze behandeling niet afdoende, dan kunt u fijn schuurpapier en een schuursponsje (Scotch Brite) gebruiken. Daarmee zijn ook kleine inkervingen en krassen weg te werken.

Bij aankoop van een een Solid surface keukenblad van Dekker Zevenhuizen ontvangt u een boekje met praktische informatie over het gebruik en onderhoud. Wilt u meer praktische informatie over de plaatsing en onderhoud? Download dan de productbijsluiter of lees direct meer over het onderhoudsadvies in onze kennisbank.

Kijken, vergelijken en kopen

De bladen zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken. Deze zaken hebben diverse bladen in hun showroom liggen. Behalve dat staan er ook monsterkasten die u een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn.