Keukenbladen Trends 2017

Zwart tegenover wit. Rond tegenover vierkant. Het ene valt pas op als je het andere ziet. Als je ze kunt vergelijken, als er contrast is. Dan valt het op. Dat kan bijvoorbeeld goed met trends van nu. Dat is ook de boodschap in het house4kitchen, de vakbeurs waar Dekker dé trends voor 2017 presenteert: Space Station en Urban Jungle.

Space Station

Planeten, sterren en de donkere ruimte ertussenin: space-elementen vormen een eindeloze inspiratiebron voor creatieve geesten in design, interieur, architectuur en mode. Het resultaat? Futuristische interieurs die minimalistisch zijn en soms buitenaards sereen. In de keuken vertaalt dat zich naar materialen als warmgewalst rvs, Corian en hoogglans achterwanden van bijvoorbeeld AluSplash.

Urban Jungle

Denk aan industriële ramen, bakstenen muren, rauwe betonnen vloeren en architectonische stalen constructies. Meubels zijn stoer en lijken soms rechtstreeks uit de werkplaats te komen. Hier geen frutsel te zien, alles heeft een functie. Materialen die we terugzien in de keuken zijn oxideachtige tinten keramiek of TopCore (Oxide Brown), EQ composietsteen met een levendige betonlook (Capiz Grey) en blauwstaal.

 

Hoe vertalen we de trends naar keukenproducten? 

We inspireren onze bezoekers graag met een mooie presentatie. Op de beurs worden de nieuwste kleuren en producten getoond die perfect passe bij een trend. Onderstaande compilatie geeft hier een goed beeld van.

 

      

 

Bezoek het house4kitchen

Maar Dekker doet méér dan de trends presenteren: het vertaalt ze naar concrete producten. Van DecorTop tot keramiek en van verlichting tot kranen. Bent u een keukenspecialist? Dan nodigt Dekker u uit om alle noviteiten te komen ontdekken in het house4kitchen. 

www.house4kitchen.nl

za 17-09 t/m vr 23-09-2016  | za t/m do: 9.00- 19.00 uur | vr. 9.00-15.00 uur