Takumi buitenkeuken

Buiten koken wordt steeds populairder en daarom is er speciaal samen met Takumi een buitenkeuken ontworpen compleet met een keramische Takumi erin verwerkt. De kwaliteit van deze buitenkeuken is zoals u van Dekker Zevenhuizen gewend bent, uitmuntend. De buitenkeuken is samen met Takumi ontwikkeld en is in Nederland gemaakt van hoogwaardig rvs-staal.

De Takumi 

De Takumi is gemaakt van hoogwaardig keramiek (voorzien van een fraaie donkerblauwe glazuurlaag met zwarte accenten) en met roestvrij stalen onderdelen en wordt met een uitgebreid accessoire pakket uitgeleverd. Dit pakket bestaat uit o.a. een gietijzeren grill rooster, een rvs 3-laags rooster incl. pizzasteen, die tevens als heat deflector op verschillende niveaus geplaatst kan worden en wokring (i.p.v. een standaard rvs gril rooster), aspook, een tang voor rvs grillrooster. De Takumi is voorzien van verzwaarde scharnieren zodat deze goed sluit en de constructie solide aanvoelt bij het openen.

Kies een werkblad voor uw buitenkeuken

De Takumi is een keramische BBQ (kamado) en ideaal om met vrienden en familie buiten gegrild vlees, heerlijk gerookte vis, originele pizza of vers gebakken brood te bereiden. De Takumi maken we passend in een keukenblad, zo creëer je de ideale buitenkeuken. Het blad kan worden gemaakt van ieder gewenst materiaal uit het assortiment van Dekker Zevenhuizen. Als introductie aanbieding hebben wij voor u een buitenkeuken gemaakt waarbij u kunt kiezen uit een TopCore of Evora Quartz Easy werkblad. 

Gegrild vlees, gerookte vis of pizza

De Takumi is ideaal om b.v. prachtig gegrild vlees, heerlijk gerookte vis, originele pizza of vers gebakken brood te bereiden. Dankzij de keramische schil is de warmte-isolatie perfect en wordt de temperatuur urenlang vastgehouden en is deze eenvoudig te reguleren van 70 tot 400 graden Celsius. Dit maakt de Takumi, naast grillen en roken, zeer geschikt voor langzame garing van vlees bij een lagere temperatuur. Door middel van het gebruik van de pizzasteen kun je bijvoorbeeld ook pizza of brood bakken.

Tarieven en verkooppunten

Een complete buitenkeuken inclusief Takumi is al leverbaar vanaf € 2.495,-. Of kijk op de website van Takumi voor een prijslijst. Jos Wasch kunt u alles vertellen over de Takumi, de Takumi buitenkeuken of de verkooppunten. Wilt u ook dealer worden van de Takumi buitenkeuken? Ook dan kunt u bij Jos terecht: Telefoon  06 - 315 78 404 of e-mail: info@takumi.nl

De Takumi modellen

 • 60 cm Extra Large -  adviesprijs € 1.295,- incl. btw
 • 55 cm Large -  adviesprijs € 1.095,- incl. btw
 • 46 cm Medium -  adviesprijs € 995,- incl. btw
 • 32 cm Small  - adviesprijs € 325,- incl. btw

Onderdelen en accessoires

De Takumi is stevig en mooi afgewerkt en wordt geleverd met de volgende onderdelen:

 • Keramische kamado (buitenschil) met RVS beslag en luchtrooster
 • Vuurkorf plus opzetring (keramische binnenschil)
 • Gietijzeren margrietschijf
 • Verzwaard scharnier van het keramisch deksel
 • Wegklapbare zijtafels met verzwaarde RVS ophanging en rvs onderplaat
 • Verrijdbaar RVS onderstel

De accessoires zorgen voor gegarandeerd zorgeloos plezier van uw Takumi. Als vanzelfsprekend worden deze zaken, indien het type/formaat het toelaat, door ons bijgeleverd om je buitenkookplezier te vergroten.

 • RVS grill-rooster van RVS (Divide & Conquer Cooking Systeem met 3 niveaus) incl. pizzasteen die tevens als heat deflector op verschillende niveaus geplaatst kan worden, RVS wokhouder en tang (niet beschikbaar voor model Small).
 • Gietijzeren grill-rooster (niet beschikbaar voor model Small en Extra Large).
 • Weerbestendige afdekhoes
 • Aspook & roostertang.