Trends voor de badkamer

U gebruikt uw badkamer iedere dag, maar een badkamer aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid. Daarom gaat u voor de aanschaf of renovatie van de badkamer niet over een nacht ijs. Steeds meer mensen willen en moeten langer in hun eigen huis blijven wonen. Veel badkamers worden daarom aangepast aan toekomstige omstandigheden: de levensloopgeschikte badkamer. Een bad wordt bijvoorbeeld verruild voor een inloopdouche zonder opstap. 

Badkamer Nieuws magazine 

Wilt u een idee hebben van de verschillende mogelijkheden voor uw badkamer en welke bij uw wensen aansluiten. Ter inspiratie hebben wij de meest actuele badkamertrends op een rij gezet.Ontdek de nieuwste badkamertrends voor 2019. Het magazine biedt volop inspiratie voor een nieuwe badkamer. Download nu gratis het Badkamer magazine.

New Call-to-action

Vindt de dichtsbijzijnde dealer

Wij bieden u op de ze website informatie over badkamermeubels, wastafels, kranen, wc's, verlichting, douchevloeren en baden. Dekker levert deze producten aan de badkamerspeciaalzaken. U vindt de dichtstbijzijnde winkel via de dealer locator.