Nuance wandbekleding voor de badkamer

Met Nuance wandpanelen van Lavanto kunt u iedere badkamer op eenvoudig wijze renoveren. Ideaal voor wandbekleding achter de wastafel, in de douche of achter het toilet.

Nuance is 100% waterdicht en hygiënisch

Nuance is een decoratief plaatmateriaal waarmee u binnen een dag een badkamer kunt renoveren. De wandpanelen zijn namelijk uiterst eenvoudig te monteren. Nuance is 100% waterdicht en de panelen sluiten naadloos op elkaar aan. Er zijn dus geen voegen ‒ wat de hygiëne nog eens ten goede komt.

Waarom kiest u voor Nuance wandpanelen voor de badkamer?

  • hygiënisch en voegvrij
  • profielloos te monteren
  • 100% watervast
  • onderhoudsvriendelijk
  • eenvoudig te monteren op vlakke ondergrond
  • krasvast en uv-bestendig

Levensloop bestendig

Steeds meer mensen willen en moeten langer in hun eigen huis blijven wonen. Veel badkamers worden daarom aangepast aan toekomstige omstandigheden: de levensloopgeschikte badkamer. Een bad wordt bijvoorbeeld verruild voor een inloopdouche zonder opstap. Nuance is uitermate geschikt voor in de douche, achter het toilet of de wastefel. Met Nuance wordt de renovatie een plezier – want Nuance is een decoratief plaatmateriaal waarmee u binnen een dag een badkamer kunt renoveren. 

Kleuren en patronen

Er zijn 10 prachtige kleuren beschikbaar. Bijvoorbeeld in de trendkleur van 2016: Calacatta marmer. Maar ook een betonlookalike, een natuurlijke houtkleur en grijze kleuren met een hout- en steenstructuur: Nuance gaat feilloos mee met de trends. In dit afwisselend kleurenpallet vindt u altijd de kleur die in uw badkamer past. 

Glanzende kleuren zijn: Arctic, Marble Noir. Calacatta Marble heeft ook reliëf. De overige kleuren zijn mat!

Praktische informatie over Nuance

De panelen zijn uiterst eenvoudig te monteren en kunnen op elke gladde ondergrond gelijmd worden. Dit kan ook een bestaande tegelwand zijn. De wandpanelen hebben een formaat van 242 x 120 x 1,1 cm