Maatwerk wastafels

maatwerk wastafel keramiek

Deze wastafel en de achterwand zijn gemaakt van keramiek (Evora® Ceramics). Keramiek heeft vele rustige maar ook expressieve kleuren die een bijzondere sfeer aan de badkamer geven. Op de wastafel staan de lage wastafelkranen Water Evolution Flow

Elke afmeting, en volop keuze in materialen

Hier is de Spiovente wasbak (1000 x 300 mm) in een blad van 1400 x 500 x 80 mm in de kleur Flash Black afgebeeld. Ook andere materialen zoals composietsteen en Corian in verschillende afmetingen zijn mogelijk. 

Keramiek wastafel

De adviesprijs voor deze opstelling (wastafel met Spiovente wasbak, planchet en kraan) is € 3.800,-. De wastafel is ook los mogelijk, ook in andere materialen en afmetingen. Om een indruk te geven van de verschillende maten en de bijbehorende adviesprijzen vindt u hieronder een rekenvoorbeeld. Inbegrepen in de prijs zijn een Spiovente wasbak (1000 x 300 mm) in een blad van hetzelfde materiaal en ophangsteunen.

Spiovente wastafel Evora Ceramics Flash Black

1400 x 500 x 80 | Adviesprijs € 2.825,-

1600 x 500 x 80 | Adviesprijs € 2.930,-

1800 x 500 x 80 | Adviesprijs € 3.035,-

Model Spiovente

De Inclinata en de Spiovente zijn strak vormgegeven wasbakken. Beide modellen zijn strak afgewerkt en in verschillende afmetingen leverbaar. U heeft de keuze uit een enkele of dubbele wastafel.

Wilt u ook zo'n een trendy zwarte badkamer?

Spreekt een zwarte badkamer u aan? Download dan de trendbrochure Monochrome Black voor meer informatie.

Badkamertrend Monochrome Black

Kijken, vergelijken en kopen

De maatwerkwastafels, meubels en kranen zijn verkrijgbaar bij de betere sanitairspeciaalzaken. U vindt de dichtstbijzijnde winkel bij uw in de buurt via de dealer locator.