Frameworks voor de badkamer

Frameworks

Frameworks maakt uw badkamer stoer en elegant tegelijk. Het zwarte stalen frame, dat ‘zwevend’ wordt opgehangen, valt precies om uw badmeubel(s) heen. Erbovenop legt u een wastafel die volledig voor u op maat is gemaakt. Zo komt u tot één harmonieus geheel in de badkamer, dat bovendien 100% naar smaak is. 

De keuze in frames, badmeubels én wastafels is groot. De mogelijkheden voor een individueel ontwerp zijn dus eindeloos!

Het frame: solide en stoer

Het solide zwarte frame van 3 cm gecoat staal is leverbaar in drie breedte maten: (buitenmaat) 96, 126 en 156 cm. In kleinste frame past een badmeubel van 90 cm, voor het middelste model zijn er badmeubels van 120 cm. Het grootste frame is geschikt voor twee badmeubels van 75 cm.

Het badmeubel: een eigen uitstraling

Twee badkamermeubelen zijn als het ware gemáákt voor Frameworks: de Celio (massief hout) en de Impero (lak). In totaal zijn er acht kleuren mogelijk. Kiest u voor de stoere urban-stijl met het massief eiken meubel Celio? Of gaat u voor monochroom zwart met een grafietkleurig Impero-meubel? Iedere combinatie met een luxe badmeubel geeft Frameworks een eigen uitstraling. De bovenkant van het kastje kan afgewerkt worden met een dun blad dat uiteraard ook precies op maat wordt gemaakt. Kies voor het mooiste resultaat hetzelfde materiaal als de wastafel.

De wastafel: volledig op maat gemaakt

De maatwerk wastafel kan worden vervaardigd van steen (bijvoorbeeld composietsteen of keramiek) of Corian®; alle zijn even gemakkelijk in het onderhoud. Het palet omvat in totaal meer dan honderd kleuren! Ook de indeling van de wastafel is aan u: Wilt u één of twee wasbakken of liever opbouwkommen? Eén of twee kranen? Combineer! Natuurlijk kunt u bij Dekker het plaatje compleet maken met een bijpassende kolomkast en/of spiegel, kranen en/of verlichting. En ook daarin heeft u alle vrijheid …