Materialen voor keuken en badkamer

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Inmiddels is ruim 30% van alle keukens die jaarlijks verkocht worden, voorzien van de producten van Dekker. Daarnaast levert Dekker aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten (hotels, kantines, ziekenhuizen, enz.).

Maatwerkbladen en accessoires

Het aanbod van maatwerkmaterialen is breed, en omvat onder andere TopLaminaat®, Greenpanel®, DecorTop®, TopCore®, Lapitec®, FENIX NTM®, graniet, composietsteen, glas, keramiek, rvs, massief hout, beton, terrazzo en Solid surface. Maatwerk van Dekker herkent u aan de strakke hoekverbindingen, de vrijwel naadloos geïntegreerde spoelbak en de perfecte afwerking met (luxe) randlijsten. Als marktleider in maatwerkbladen staat Dekker Zevenhuizen echter niet alleen garant voor betrouwbare kwaliteit, het zet ook de trends. De onderneming ontwikkelt voortdurend nieuwe producten en kleuren die het interieur een modieus en stijlvol aanzien geven.

Naast dit maatwerk biedt Dekker ook een uitgebreid assortiment keukenaccessoires van zowel de bekende A-merken als het eigen merk Lanesto®. Ze onderscheiden zich sterk in kwaliteit en design.

In de sanitairbranche zijn de producten van Dekker al net zo vooruitstrevend. Er is een uitgebreid assortiment Lanesto badkamermeubelen. En heeft u bijzondere wensen? We maken wastafels compleet in maat. In verschillende materialen zoals composietsteen en keramiek en zoals u van ons kunt verwachten is elke wastafel strak afgwerkt. Voor elke wastafel bieden we een bijpassende kraan.

De producten worden uitsluitend geleverd aan zakelijke afnemers, zoals keuken- en sanitairspeciaalzaken, bouwmarkten, architecten, projectafnemers en interieurbouwers. 

Eigentijdse werk- en productiemethoden

Dekker is een internationaal opererende onderneming met fabrieken en voorraadmagazijnen die behoren tot de modernste en efficiëntste in Europa. Continue procesinnovatie en voortdurende bijscholing van de 200 vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat de klant kan vertrouwen op hoogwaardige en onderscheidende producten – die geleverd worden op de afgesproken tijd.

Leo van der Velde (directeur) geeft een rondleiding in de fabriek.

 

 

Kwaliteitsgarantie en dienstverlening

Die hoge kwaliteitsnormen heeft Dekker Zevenhuizen B.V. van begin af aan gehanteerd. Bovendien voldoet Dekker Zevenhuizen volledig aan de uitgebreide ISO 9001-normen. Klanten weten dus precies wat zij van de producten van Dekker mogen verwachten.

Samen met de klant wordt voortdurend gezocht naar nieuwe methoden om de verkoop te bevorderen, de service aan de consument te verbeteren en de wederzijdse kosten te verlagen. Het dienstenpakket van Dekker is dan ook uitgebreid.