DecorTop

Het blad oogt robuust en de structuur is diep: DecorTop® biedt net een beetje meer power dan een TopLaminaat® keukenblad. Het extra dikke laminaat heeft een voelbare diepe, grove structuur en is verkrijgbaar in verschillende exclusieve kleuren. Dankzij zijn natuurgetrouwe kleur en structuur vormt een DecorTop®  blad zelfs een goed alternatief voor bijvoorbeeld een houten of een stenen blad. DecorTop® heeft een zwarte kern waardoor bij de randafwerking een zwart randje zichtbaar is. Dat staat fraai bij de donkere kleuren, en vormt een mooi contrast met de lichtere tinten.

U wilt uw interieur de juiste uitstraling geven. Kies een decoratief blad als DecorTop! Dat geeft de sfeer van warm hout of krachtig steen en is een lust om naar te kijken, en is tegelijkertijd praktisch in het gebruik.

Afwerking en eigenschappen

DecorTop® bestaat uit extra dik laminaat met als basismateriaal Greenpanel, multiplex of spaanplaat en kan met een rand in dezelfde kleur, van 20 mm tot 98 mm worden afgwerkt. Bij DecorTop is een opbouw- en vlakinbouwspoelbak mogelijk, die onberispelijk wordt gemonteerd in onze eigen fabriek.

Duurzaam keukenblad met Greenpanel

DecorTop in combinatie met een basis van Greenpanel® maakt dit keukenblad bijzonder en duurzaam. Greenpanel is een innovatief watervast materiaal op houtbasis, het is FSC en CARB2 gecertificeerd en de CO2 uitstoot is volledig gecompenseerd door het aanplanten van bomen door Trees for All. 

Eigenschappen DecorTop

  • unieke kleuren en oppervlakstructuren;
  • extra dik laminaat;
  • watervast (bij multiplex);
  • hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

Praktisch in onderhoud

Bij normale verontreiniging hoeft u het blad slechts af te nemen met een sopje en na te drogen met een doek. Door de diepere structuur blijft er echter wat sneller vuil achter in de poriën. U zult dit blad dan ook iets intensiever moeten reinigen dan bladen met gladde oppervlakken. Gebruik daarvoor een ontvetter zoals Dreft of Glassex. Koffie-, thee-, wijn- en vetvlekken kunt u verwijderen met een huishouddoekje of een zachte nylonborstel, gedrenkt in een sopje van afwasmiddel. Zo nodig laat u dit enige tijd intrekken, en vervolgens spoelt u de plekken na met water. Ingetrokken plekken of vlekken van inkt, verf, nicotine of viltstift kunt u wegkrijgen met thinner of aceton.

Bij aankoop van een DecorTop®-keukenblad van Dekker Zevenhuizen ontvangt u een boekje met praktische informatie over het gebruik en onderhoud. Wilt u meer praktische informatie over de plaatsing en onderhoud van een DecorTop keukenblad? Download dan de productbijsluiter.

Handig overzicht

In de DecorTop brochure hebben we alle voordelen en de kleuren nog een keer op een rij gezet. Zo heeft u alles wat u moet weten over DecorTop direct bij de hand.

DecorTop brochure

 

Kijken, vergelijken en kopen

De bladen zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken. Deze zaken hebben diverse bladen in hun showroom liggen. Behalve dat staan er ook monsterkasten die u een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn. Bekijk ook de sfeerfoto's en alle mogelijke kleuren op deze website.