Kennisbank

Cleaners keukenbladen

Onderhoud uw keukenblad eenvoudig met de juiste cleaner. Zo heeft u altijd plezier van een schoon en fris keukenblad.

TopLaminaat en DecorTop

TopLaminaat en DecorTop keukenbladen zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. Met de Laminaat reiniger bent u verzekerd van een goed schoonmaakmiddel dat geen vuil of resten achter laat op het blad.

Fenix NTM 

FENIX NTM bladen hebben een extreem mat oppervlak. Daardoor zijn vuil en vlekken eerder zichtbaar. Met schoon water en een wonderspons zijn bijna alle vlekken die ontstaan zijn door dagelijks gebruik, eenvoudig te verwijderen. Voor hardnekkige vlekken kunt u de cleaningspray uit de Fenix onderhoudset gebruiken.  

Evora Quartz en Evora Ceramics

Evora Quartz (composietsteen) en Evora Ceramics (keramiek) hebben onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Afhankelijk van de kleur en de afwerking kunnen vlekken eerder in het oog springen. Met de Quartz Cleaner verwijdert u gemakkelijk gebruikssporen van het Evora Quartz en Evora Ceramics werkblad.   

Evora Granite (graniet)

Graniet is een natuurproduct en daardoor poreuzer dan composietsteen. Met de Graniet onderhoudsset kunt u het blad impregeneren en dagelijks reinigen.

RVS

De Rvs cleaner is speciaal ontwikkeld ter bescherming van metalen oppervlakken. Bij uitstek geschikt voor de behandeling van roestvaststaal, welke tot hoogglans opgepoetst kunnen worden.

Massief Hout

De Verzorgingsolie voor Massief hout verstevigt en beschermt het hout tegen vuil en vocht en laat daarbij de houtstructuur intact. De olie is zeer gemakkelijk aan te brengen met de meegeleverde spons. Deze olie is ook verkrijgbaar in White wash.