Nu steeds meer gebruik wordt gemaakt van materialen als beton, glas en staal, wordt de vraag naar geluidsaborberende interieurelementen groter. Akoestisch Greenpanel kan de oplossing zijn. Het plaatmateriaal is namelijk geschikt voor uiteenlopende toepassingen, het kan worden afgewerkt in veel kleuren en ondersteunt een optimale akoestiek. Maak op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer kennis met de ongekende mogelijkheden van Akoestisch Greenpanel.

Constructieve toepassingen

Akoestisch Greenpanel is een lichtgewicht paneel dat voorzien is van een raster van 3 mm gaatjes waarmee de midden-tonen optimaal worden geabsorbeerd. Dit is precies de toonhoogte van de menselijke stem. En hoe dikker de plaat is, des te groter is het absorptievermogen. Omdat kracht wordt gecombineerd met stabiliteit, is Greenpanel® Akoestiek bijzonder geschikt voor toepassingen waarbij gewicht en constructie een belangrijke rol spelen, zoals wanden, plafonds, schuifdeuren, kastsystemen en baffles.

Design en duurzaamheid

Greenpanel® Akoestiek wordt afgewerkt met een toplaag. Het biedt dan ook een grote keuze in kleuren, structuren en afmetingen, en dus een enorme ontwerpvrijheid. Het kan zelfs worden voorzien van een full-colourprint. Een extra argument voor het lichtgewicht materiaal: Greenpanel® Akoestiek is ‘groen’. Het FSC®-gekeurde en CARB2-gecertificeerde materiaal laat namelijk een kleinere ecologische voetafdruk achter dan andere materialen, en het (100% recyclebare) plaatmateriaal is volledig biologisch afbreekbaar.

Dekker Zevenhuizen: uw partner in Projecten

Dekker Zevenhuizen is een familiebedrijf met 87 jaar ervaring in het bewerken van materialen voor het interieur. Dekker bewerkt Akoestisch Greenpanel maar ook andere materialen in zijn eigen moderne fabrieken in Zevenhuizen en Alphen aan den Rijn. Dankzij de grote knowhow van materialen als composietsteen, Corian, LG Hi-Macs en Greenpanel heeft Dekker inmiddels ook veel projecten op zijn naam staan zoals de inrichting van het hoofdkantoor van Eneco, Groene Hart ziekenhuis en het Parteon. Omdat Dekker Zevenhuizen weet wat er speelt op de markt, meedenkt vanuit ervaring en precies levert wat u nodig heeft wordt elk project met succes afgerond.

Vakbeurs Facilitair

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Vakbeurs Facilitair is de vakbeurs voor de facilitaire sector in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid. Bezoek een breed scala van producten en diensten op 25, 26 en 27 januari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bezoek ons op stand H41