In 2018 kunnen we niet om de interieurtrends ETHNIC NATURE en MONOCHROME heen. Natuurlijk sluit de collectie van Dekker naadloos aan op die trends. Zeker de kleuren en artikelen voor 2018! Maar ... hoe zien de trends er precies uit?

Ethnic Nature

Groen, aardetinten en grof hout: dat zijn de keywords in ETHNIC NATURE. Een trend die is geïnspireerd door etnische culturen en tropische natuur, en waarin groen dé kleur is. We halen de natuur binnen met materialen als rotan en met een prachtig palet van bruintinten – van zand tot klei en donkere aardetinten. Zwart combineren we met hout- en steenstructuren met duidelijke nerven en aders. In deze mix van aardse kleuren en natuurlijke materialen gaat handgemaakt samen met industriële metalen als Gun Metal, Gold en Copper.

Monochrome

Minder exotisch dan ETHNIC NATURE, maar zeker niet minder spannend is MONOCHROME: een terugkerende trend met steeds een ander accent. MONOCHROME staat voor ton sur ton, waarbij we een combinatie van verschillende materialen en structuren zien, en een uitgesproken vormentaal. Er wordt gespeeld met contrasten: hard tegenover zacht, hoog met laag, licht gecombineerd met donker, rond naast vierkant, organisch versus strak. Een MONOCHROME keuken of badkamer verveelt nooit! Soms wordt een extra kleur toegevoegd om diepte en verwondering te scheppen. In 2018 zijn dat vooral wit en zwart of wit met pastel.

De trend van Dekker Zevenhuizen

De nieuwste maatwerkbladen van Dekker sluiten feilloos aan bij de trends voor 2018, qua kleur én structuur. Zo past de spectaculaire Fenix NTA met zijn metaallook perfect in de ETHNIC NATURE stijl, net als onze Gun Metal, Gold en Copper spoelbakken en kranen! Ook de revolutionaire TopCore kleuren met hun diagonale structuur vormen een weerspiegeling van de trends in interieur. Daarnaast zijn er tal van kleuren in de huidige collectie die naadloos in de trend passen. Elke wens voor de keuken of badkamer, ongeacht de stijl en het beschikbare budget, kan vervuld worden!