Hoeveel flessen wijn of kookboeken er ook op worden gezet, een Strackk plank draagt alles. Deze oersterke designwandplank, die ‘zwevend’ aan de muur wordt bevestigd, is vervaardigd van gepoedercoat aluminium, waardoor het 100 jaar na aankoop nog net zo solide en mooi is als op de dag waarop het werd gekocht ‒ ongeacht de luchtvochtigheid in de ruimte.

Oersterk. Mooi design en functioneel in gebruik.

Nederlands ontwerp

Strackk is een innovatie van Nederlandse bodem die inmiddels alle waardering heeft gekregen. Van vakmensen op de designbeurs in Milaan, maar ook van de Nederlandse overheid, in de vorm van een WBSO-subsidie (ter bevordering van Nederlandse innovaties).

Multifunctioneel

De strak vormgegeven wandplank is niet alleen op- en-top design, maar ook uiterst functioneel. Multifunctioneel zelfs. Accessoires als magnetische haken, sleuven voor wijnglazen, houtenstrips voor wijnflessen en een boekensteun maken de Strackk plank geschikt voor elke omgeving: keuken, badkamer én woonkamer.

Draagvermogen en bevestiging

De Strackk wandplank heeft standaard elke 20 cm een schroefgat, waardoor het draagvermogen maar liefst 80 kg (gips muur) tot 250 kg (stenen muur) is. De plank is eenvoudig en snel te bevestigen met een profiel en waterpas (meegeleverd).Iedere magnetische haak van Strackk kan 3 kg dragen.

STRACKK bestellen

Twee kleuren (zwart en wit) en vier formaten  (75, 110, 150 en 200 cm) zijn uit voorraad leverbaar. Er is ook een selectie van accessoires, zoals borden-, glazen- en keukenrolhouders, magnetische haakjes en magnetische kastjes op voorraad. Zo kan de strakke wandplank precies naar wens worden vormgegeven, en in uiteenlopende ruimtes worden gebruikt. STRACKK kan via de keukenspeciaalzaak worden besteld.