In house4kitchen presenteerde Dekker verrassende en innovatieve producten die inspelen op de behoeften van de Nederlandse consument. Centraal in de presentatie van Dekker staan dé trends voor 2016: beton en marmer. Die trends zie je onder andere terug de materialen: van TopLaminaat tot Lapitec. Materialen die verschillen van prijs, en elk hun eigen karakteristieke eigenschappen en voordelen hebben. Op een houten balie laat Dekker alle verschillende mogelijkheden in ‘beton’ zien. En tegen een zwarte ondergrond steken marmer- en witte tinten af ‒ in uiteenlopende materialen. Zo biedt Dekker voor iedereen ‘beton’ of ‘marmer’ dat past bij zijn smaak en zijn budget. Laat je inspireren door de twee moodboards:  '50 tinten wit' en 'Beton heeft de Looks'.

Moodboard beton

Moodboard marmer

Inspirerende nieuwe kleuren

Inspirerend zijn ook de nieuwste kleuren DecorTop, the next generation keramiek, de ‘groene’ composietstenen bladen en de achterwand Alusplash die heel eigen voordelen heeft …. Natuurlijk ontbraken ook de innovatieve accessoires niet op beurs, zoals de kokendwaterkraan Inventum Easy Comfort en de nieuwste collectie ledverlichting. 

house4kitchen

Op de beurs was een prachtige presentatie. Hieronder ziet u de beton en marmer opstelling. U kunt ook een korte aftermovie bekijken.