Wilt u een wastafel die 100% aansluit bij uw wensen? Kies dan voor maatwerk. U bepaalt dan zelf het materiaal, de kleur en de afmetingen. Een persoonlijk ontwerp dus, voor een eerlijke prijs!

Een ideaal materiaal voor maatwerkwastafels is Evora® Quartz (composietsteen). Composietsteen is immers duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Maar de werkelijke kracht van composietsteen zit ‘m in de natuurlijke uitstraling. Dekker heeft nu kleuren gepresenteerd die als het ware gemaakt zijn voor de Urban Jungle badkamer. Industrieel, mannelijk en stoer; dat zijn de sleutelwoorden.

 

Stoer beton

Easy Urban is een neutrale maar toch pittige kleur met een warme ondertoon. De kleur past daardoor in zowel de minimalistische als de stoere badkamer. Mammoth heeft de look-and-feel van warm, grijs beton. Perfect voor wie de badkamer een moderne, industriële uitstraling wil geven. Capiz Grey laat zien hoe veelzijdig composietsteen is. Levendig over de hele plaat vormt het blad dé eyecatcher in iedere badkamer. De  Frosty Snow is weliswaar geen stoere betonkleuren maar is wél een nieuwe trendy kleur die schittert door de glanzende marmerlook.

Inclinata en Spiovente maatwerk wastafel

De maatwerk wastafels Inclinata en Spiovente zijn prachtige designwastafels met een strakke afwerking. U kunt kiezen uit 1 of 2 geïntegreerde wasbakken. Bij de Inclinata is de afvoer op een stijlvolle manier afgewerkt met een afdekplaat. De Spiovente laat de afvoer zelfs niet zien! De Inclinata en Spiovente kunnen worden vervaardigd van composietsteen, keramiek én Solid surface. En dat betekent dat u niet alleen keuze heeft uit een scala van unieke en eigentijdse kleuren, maar ook het materiaal kunt zoeken dat past bij het gebruik. U kunt de maatwerkwastafel ‘zwevend’ ophangen, maar ook prachtig combineren met een badkamermeubel van Lavanto®.