De kokendwaterkraan is niet meer weg te denken uit het keukenbeeld. Dekker kiest voor Easy Comfort. Een kwalitatief zeer hoogwaardig systeem dat optimaal comfort biedt. De kraan heeft een mooi design, is gebruiksvriendelijk en goed beveiligd, dankzij de druk-draaibediening. Vanaf april telt de collectie maar liefst zes elegante uitvoeringen ...  

Nieuw: rvs haaks

Aan de collectie Easy Comfort kokendwaterkraanen is een rvs-uitvoering met een haaks model toegevoegd. Daarmee zijn er nu van beide materialen - chroom én rvs - een ronde en een haakse variant verkrijgbaar.

Onverwoestbare boiler

De bijgeleverde designboiler (4- of 8-liter) is vervaardigd van titanium. Een onverwoestbaar materiaal dat niet corrodeert en dus een zeer lange levensduur kent. Geen wonder dat u 25 jaar garantie krijgt op het boilervat als het gaat om corrosie! Omdat er geen kalk aan het materiaal kan hechten, hoeft u niet jaarlijks een nieuw filter te kopen. Zo heeft u na de aanschaf geen extra kosten meer. 

Waar te koop?

Op het Inventum Easy Comfort systeem krijgt u vijf jaar all-ingarantie zonder registratie.  Zoek in de dealerlocator naar de dichtstbijzijnde keukenspeciaalzaak. 

Easy Comfort kokendwaterkraan