Viel je de kokendwaterkraan van Heel Holland Bakt op en wil je die je ook in je keuken hebben? Dat kan!

De kokendwaterkranen die gebruikt worden in ‘Heel Holland Bakt’ op omroep MAX zijn van het merk Selsiuz. De kranen komen in verschillende stijlen, er is altijd wel eentje die bij je past.

Ontdek alle voordelen van de Selsiuz kokendwaterkraan op www.selsiuz.com.

Je kunt op deze site alle voordelen van de Selsiuz heetwaterkraan ontdekken. Hier kun je leren wat je allemaal met de kokend waterkraan kan en hoe je de kraan installeert, inclusief boiler, gelukkig is het een simpele installatie. Tijdens het bakken kan instant loeiheet kokend water altijd van pas komen, bijvoorbeeld als je iets au bain-marie moet klaarmaken. Of tijdens het schoonmaken van alle bakspullen.

Ontdek op www.selsiuz.com alle voordelen van Nederlands’ beste kokendwaterkraan, die behalve stijlvol ook nog eens een voordelige heetwaterkraan is, dankzij de lage prijs en hoge kwaliteit.

Voordelen Selsiuz

  • Stijlvol
  • Voordelige prijs
  • Hoogste kwaliteit
  • Veilig
  • Gemakkelijk zelf te monteren

Uitzendingen Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt wordt uitgezonden op NPO 1. De eerste uitzending is op zondag 3 september om 21.00 uur en is daarna elke zondag om 20.20 uur te zien (8 afleveringen). De herhaling is iedere zaterdag rond 8.00 uur.

Bekijk de Selsiuz die bij jou past