Dekker Zevenhuizen brengt een gelimiteerde oplage met drie opvallende uitvoeringen van de kokendwaterkraan Easy Comfort op de markt: zwart, goud en koper. Alle zijn vervaardigd van massief rvs, de finishing van pvd geeft een stoere uitstraling met metaalglans aan de kraan.

Het Easy Comfort systeem kenmerkt zich door een mooi design, opperste gebruiksvriendelijkheid en een degelijke beveiliging, dankzij de druk-draaibediening. Dat maakt de kraan ook voor gezinnen met kinderen ideaal. De kokendwaterkraan wordt dan ook steeds vaker ingepland in de keuken.

Easy Comfort XLEasy Comfort XL Black

Dat geldt ook voor de Easy Comfort XL, die absoluut onderscheidend is op de markt. Dit grotere model van massief rvs is een unieke combinatie van een kokendwaterkraan en een professionele kraan met spoeldouche, die naar wens op gewone straal of douchestraal gezet kan worden. De XL is dan ook bij uitstek geschikt voor eilandbladen.

Voor elke keuken een kokendwaterkraan

De nieuwe uitvoeringen zijn leverbaar vanaf mei 2017. In totaal telt het Easy Comfort programma dan vijf uitvoeringen: rvs, chroom, goud, zwart en koper. Omdat er ook nog eens keuze is uit twee modellen (haakse uitloop en ronde uitloop) past de Easy Comfort in iedere keuken en binnen elke trend.  

Easy Comfort goud, koper, zwart