Maandag 30 november wordt in Utrecht voor de keuken- en sanitairspeciaalzaken de KIM/STS Vakdag gehouden. Een geweldig eendaags lifestyle-event boordevol nieuws en noviteiten. Bezoek onder andere een lezing van André Kuipers of het seminar over het duurzaam keukenblad Greenpanel®. In onze stand vindt u naast Greenpanel onder andere ook een actie voor de nieuwe Easy Ledverlichting. Zien wij u ook maandag op de KIM/STS Vakdag?

Meld u hier aan voor de KIM/STS Vakdag

Duurzaamheid bepaalt de toekomst

Volgende week vindt in Parijs misschien wel de belangrijkste klimaattop ooit plaats. Tijdens deze top wordt door wereldleiders aangegeven hoe we onder de 2 graden extra temperatuurstijging van de aarde blijven. In een nieuw klimaatverdrag moet ieder land vervolgens zijn bijdrage leveren aan het beperken van verdere klimaatverandering door significante reductie van de CO2 uitstoot.

Met het motto: verbeter de wereld en begin bij je zelf heeft Dekker het Greenpanel werkblad ontwikkeld. Dit gepatenteerd basismateriaal voor TopLaminaat werkbladen heeft een veel kleinere ecologische voetafdruk dan de traditionele materialen, namelijk een CO2 reductie van 60%, verminderd gebruik van materialen van 66%, en het is volledig biologisch afbreekbaar. En dit zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, het materiaal is stootvaster en lichter dan traditionele materialen. Daarnaast is het zelfs prijsgunstiger. Daarom zijn wij van Dekker van mening: Greenpanel verdient KIM Marketing Award

Greenpanel is genomineerd voor de KIM Marketing Award. Stem tijdens de KIM/STS Vakdag ook op Greenpanel want dit product verdient zeker de Marketing Award Duurzaam!

Dekker gaat voor duurzaam

Dekker Zevenhuizen is altijd op zoek naar duurzame materialen en milieuvriendelijke alternatieven voor de meer belastende materialen. We kijken daarbij verder dan het product zelf: naar het hele productieproces, het personeel én de leefomgeving. Dekker Zevenhuizen heeft het ISO 14001-milieu certificaat en is aangesloten bij MVO Nederland.