Het Dekker Trend Centre, een 900 m2 grote showroom op het eigen terrein van de producent-groothandel, is een inspiratiehuis van vijf merken: Dekker Zevenhuizen, Pitt cooking, Wave, Steel en Arpa. Deze vijf innovatieve Nederlandse bedrijven werken al jaren hecht samen.

Dekker Trend Centre: inspirerend en innovatief

De met aandacht ontworpen stands en alle noviteiten die op Küchenmeile onder meer in het house4kitchen te zien zijn, verhuizen voortaan na de beurs naar de luxe showroom in Zevenhuizen. Daar kunnen keukenontwerpers en interieurarchitecten de noviteiten (nog eens) bekijken, maar ook hun klanten rondleiden voor inspiratie. Het Dekker Trend Centre speelt daarmee in op de behoefte aan een showroom waar klanten de trends en de materialen voor keukenbladen, achterwanden en wastafels op groot formaat kunnen zien, voelen en ervaren. Ook zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van keuken- en badkameraccessoires te zien.

Wow-effect

Het Dekker Trend Centre staat garant voor een absoluut wow-effect. Wie binnenstapt, wordt ondergedompeld in de keuken- en badkamertrends van dit moment: Ethnic Nature en Monochrome. Op de begane grond vinden we de laatste ontwikkelingen op keukengebied. Arpa, producent van hoogwaardige laminaatproducten (FENIX NTM™ en NTA™), laat hier zijn nieuwste kleuren en structuren zien, en bij de stand van PITT cooking beleeft u het nieuwe koken: met PITT cooking Front Side. Steel maakt de consument hebberig met zijn Italiaanse fornuizen en inbouwovens, en Wave is natuurlijk hét merk in afzuigkappen.

Badkamer inspiratie

De ruime vide ten slotte is volledig gewijd aan sanitairproducten en -trends. Denk aan marmer, beton, zwarte kranen, frameworks badmeubels, baden en maatwerkwastafels. Kortom, een must see voor iedereen.

Wie kan het Dekker Trend Centre bezoeken

Zowel de keuken- en sanitairspecialist, architecten en projectontwikkelaars kunnen het Dekker Trend Centre in Zevenhuizen op afspraak bezoeken. Voor een rondleiding of training, maar ook kunnen ze samen met hun klanten een bezoek brengen om ze te helpen bij de oriëntatie.