Building Holland is hét driedaagse integrale event voor de bouw- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 10.000 bezoekers en 150 standhouders komen samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

Building Holland 22-24 maart 2016

Beursorganisator Duurzaam Gebouwd weet met haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. In geen vergelijkbare branche kan een bedrag van zeven miljard euro per jaar aan faalkosten gereduceerd worden. Tegelijkertijd is dit een sector die écht een slag kan slaan als het gaat om CO2-reductie.

De voorwaarden om aan deze eisen te kunnen voldoen zijn kennisdelen, netwerken, van elkaar leren en in de gehele bouwketen beter samenwerken. Dit is wat Duurzaam Gebouwd faciliteert met de beursBuilding Holland. Het resultaat is een inspirerende beurs, een inhoudelijk programma met topsprekers en een toonaangevend netwerk van participanten waarmee u waardevolle contacten kunt op doen.

Duurzaam Greenpanel

Dekker Zevenhuizen is aanwezig op deze beurs met het duurzame plaatmateriaal Greenpanel. Greenpanel heeft verschillende unieke eigenschappen, zoals het lichte gewicht en zijn milievriendelijkheid. Maar als we de platen voorzien van een boorpatroon, krijgt het ook een geluidsabsorberend vermogen. Akoestisch Greenpanel kent tal van mogelijkheden en toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan baffles, wandbekleding en bureauschermen.

 

Bezoek Dekker Zevenhuizen op Building Holland

U kunt ons vinden in Hal 9 stand 09.035. Aanmelden is gratis via de website.