Het is weer tijd voor een nieuw seizoen van House Rules! Heeft u op de tv een mooie kokendwaterkraan of badkamer gezien die u ook te gek vindt? Laat u dan inspireren door de Selsiuz kokendwaterkranen, badkamer meubels, wastafels, toiletten en badkamerkranen. We zetten hieronder een aantal mooie, bijzondere trends voor u op een rij.

Ethnic Nature badkamer

Bij de badkamers draait het steeds meer om sfeerbeleving en wellness. De belangrijkste woontrend voor 2018, Ethnic Nature, laat een verrassende nieuwe look & feel zien. De natuur wordt letterlijk naar binnen gehaald met allerlei natuurlijke materialen, aardse kleuren en tropische planten. In een Ethnic Nature badkamerinterieur treffen we dan ook tropische en donkere houtsoorten, handgemaakte objecten en houtsnijwerk aan. 

De badkamer krijgt extra cachet door warme metallics zoals goud, brons en messing die we als accent terugzien in kranen, spiegels en (regen)douches. Zie hier bijvoorbeeld de Lanesto Vanity wasbakken in Gun Metal, Copper en Gold

Badkamertrend2 2018

De fris witte badkamer

Het tegenovergestelde van de badkamertrend monochrome black is monochrome white. Door alles in hetzelfde kleurenpalet te houden, behoudt u de rustige en serene uitstraling van uw badkamer zonder dat het saai oogt. U kunt er uw eigen persoonlijke touch aan geven door te variëren met verschillende materialen, vormen en patronen. Zo kunt u binnen de verschillende wittinten bijvoorbeeld kiezen tussen een matte of glanzende afwerking, wat elk weer een geheel ander effect geeft. Lees meer over deze badkamertrend in onze blog Monochrome white.

Badkamertrend Monochrome White

Stoer zwart

Stoer, spannend en luxe: zwart in de badkamer is het helemaal. Een zwarte badkamer verveelt nooit! U kunt spelen met contrasten, warme metaalaccenten aanbrengen, materialen combineren. En natuurlijk uw mooie accessoires eruit laten springen! Wilt u een black on black badkamer? Richt u zich dan op grafische prints, marmerprints en structuren. Zet glans af
tegen mat en gebruik uitgesproken vormen.

De kleur zwart is tijdloos en staat synoniem voor luxe en exclusiviteit. Daarom ziet u deze kleur regelmatig terug in de badkamers van exclusieve hotels. Maar dat is niet de enige reden, donkere kleuren creëren een geborgen en intieme sfeer; ideaal voor de badkamer. Bovendien is zwart gemakkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Lees meer over deze badkamertrend in onze blog Monochroom black.

Badkamertrend Monochrome Black

Kranen en accessoires

De nieuwste trends hebben een verrassende look-andfeel. Metalen spelen daar een belangrijke rol in – ook in
de badkamer. Maar waar ze voorheen een wat harde, kille uitstraling hadden, zijn de tinten van nu veel warmer. Kijk maar de nieuwste modellen in de successerie Waterevolution! Waterevolution Flow kent in alle kranen en douchesystemen nu ook
uitvoeringen in de metaalkleuren Copper, Gun Metal en Light Gold. Wilt u de kleurtrend doorvoeren in de hele badkamer? Dat kan! De wc-rolhouder, het handdoekenrek, de toiletborstel … ze zijn er in dezelfde kleuren, waardoor u de sfeer volledig kunt doorzetten!

waterevolution badkamer houserules

waterevolution badkamerkraan goud house rules

Waar kan ik dit kopen?

Al onze badkamer kranen, meubels, wastafels en nog veel meer is te koop bij onze dealers. Bekijke en dealer in de buurt in onze dealer locator.

Over House Rules

House Rules is een woonprogramma dat elke dinsdag en woensdag om 20:30 uur te zien is op Net5. Vijf stellen nemen het tegen elkaar op bij het opknappen van elkaars huizen met de hoop op een hoofdprijs!