In opdracht van Vitra Belgium hebben we prachtige akoestische werkplekken gecreëerd bij Deloitte. De eindproducten werden vervaardigd van Greenpanel Akoestiek, dat niet alleen een optimaal resultaat garandeert maar ook korte levertijden kent.

Collectie

Greenpanel is een gepatenteerd basismateriaal dat wordt afgewerkt in een kleur TopLaminaat® naar keuze. Dekker Zevenhuizen heeft een zeer uitgebreide TopLaminaat collectie, met zowel standaardkleuren als in eigen huis ontwikkelde tinten. Greenpanel kan dus altijd in de juiste kleur worden geleverd. 

Optimale akoestiek

In veel projecten wordt Greenpanel ingezet om een optimale akoestiek te ondersteunen. Het heeft dan een raster van gaatjes dat gebaseerd is op de opname van middentonen, en daarmee het volume van de stem. Hoe dikker de plaat, hoe groter het absorptievermogen. Wanneer nodig wordt de achterzijde van de plaat voorzien van een akoestisch vlies. 

Totaaloplossing

Samen met de klant hebben we in dit project een totaaloplossing ontwikkeld. Zo hebben we gezocht naar de juiste kleurstelling, Greenpanel aangepast naar de benodigde dikte, en verbinders gebruikt zodat zowel de units als de akoestieke bureauschermen ‘plug and play’ monteerbaar zijn - zonder het gebruik van gereedschappen! Mede daardoor kon alles flatpack geleverd worden.  

Alle voordelen van de akoestieke maatwerkproducten op een rij:   

 1. Lichtgewicht

 2. Duurzaam

 3. Milieuvriendelijk

 4. FSC® gecertificeerd / CARB 2 gecertificeerd

 5. Minder CO2-uitstoot

 6. Biologisch afbreekbaar

 7. Zeer constructief

 8. Zeer slijt- en krasvast (i.c.m. HPL TopLaminaat)

 9. Volledig maatwerk (grote afmetingen mogelijk, tot max 5,2 meter!)

 10. Korte levertijden

 11. Enorme keuze aan HPL kleuren en structuren