Dekker Zevenhuizen en Wave op LivingKitchen

Wie Dekker Zevenhuizen en Wave heeft bezocht op de IMM, is in één klap weer helemaal bij. Deze twee innovatieve Nederlandse topbedrijven hebben een even complete als spraakmakende stand op LivingKitchen.

Living Kitchen uitnodiging

fotografie: Manola van Leeuwe

Raw Rituals en New Classic

Bij Dekker ziet u dé trends voor 2019, Raw Rituals en New Classic, terugkomen in de werkbladen. Zo wordt er een prachtige collectie ‘marmers’ gepresenteerd in verschillende materialen. Net zo opvallend zijn de Fenix NTM kleuren Forest Green en Night Blue in New Classic stijl. Door de hele presentatie heen loopt nog een andere trend: die van duurzaamheid. Greenpanel, het FSC-gecertificeerde basisblad voor TopLaminaat,  DecorTop en FENIX NTM, wordt steeds meer een vanzelfsprekendheid! 

Behalve werkbladen presenteert Dekker Zevenhuizen ook de nieuwste accessoires. Zoals de kokendwaterkraan Selsiuz designed by Gessi, TopZero spoelbakken, AluSplash elements, vacumeermachine Quva en verlichting van Jansen & de Bont.

Wave afzuigkappen

Wave inspireert u met de allernieuwste afzuigkappen en verlichting.  Een collectie met lef. Afzuigunits in mat zwarte frames die een kookeiland overspannen. Messing of koperen cilinders verpakt in stoere lederen sleeves of juist met een mantel van PVD gunmetal. Niets is te gek. Dat maakt de producten Wave waardig.

Living Kitchen 2019

Living Kitchen 2019