Toiletruimte

Het toilet, de pot of wc - het is maar hoe je het noemt - is dan wel het kleinste kamertje in huis maar gelukkig is er wel genoeg aandacht voor design en comfort. Heb je wel eens gedacht aan een zwarte Qisani toiletpot of een goudkleurige drukplaat? Het is beslist de moeite waard om inspiratie op te doen! 

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Maak de sfeer compleet met de juiste accessoires

Als je een nieuwe badkamer uitzoekt, zul je niet als eerste naar de afdeling toiletten lopen. Maar toch kan het toilet samen met het fonteintje, de kraan en de tegels echte sfeermakers zijn. Kijk maar eens naar de verrassende en spannende combi’s met het Alfa Comfort toilet.

De Alfa Comfort ook in matzwart

Dit toilet, de Alfa Comfort, is méér dan comfortabel: een trendy blikvanger in de badkamer. Opvallend is de dunne zitting, die het toilet een luxe uitstraling geeft. Maar echt bijzonder is de kleur van deze wc: matzwart.

De drukpanelen: Blink en Slim

De Blink en Slim zijn er in verschillende kleuren. Met deze drukpanelen waarmee het toilet wordt bediend, maakt u een designstatement! Slim is een paneel van rvs, Blink is van kunststof. Ze zijn er in matzwart, matwit, geborsteld rvs, geborsteld koper en geborsteld goud.

Meer kleur met Waterevolution Flow

Met Flow kranen trekt u de kleur door. Naar de kraan, maar ook naar de bijbehorende accessoires: de wc-rolhouder, het handdoekenrek en zelfs de toiletborstelhouder.