Trentino

Het hoogwaardige Trentino maatwerk badkamermeubel is, net als de Allasio en Celio, uitermate geschikt voor toepassing van een maatwerk wastafel of wastafelblad in combinatie met een opbouw-, onderbouw- of vlakinbouwwaskom.

Dit meubel heeft inliggende fronten en de korpus en de bovenzijde van de lade zijn 45 graden afgewerkt. De korpus en fronten zijn gemaakt van plaatmateriaal met gefineerd eikenhout.

Qisani Trentino badkamermeubel

  • inliggende fronten
  • korpus en bovenzijde van de lade 45 graden
  • zes kleuren eiken fineer
  • greeploos model
  • complete serie
  • vijf jaar garantie

Trentino badkamermeubel onderkast

De onderkast van het Qisani badkamermeubel wordt op maat maken. En je kunt kiezen uit 1 of 2 laden. De lade is voorzien van een greeplijst en soft close ladegeleiders van Hettich. De onderkast wordt gecombineerd met een maatwerk wastafel of opbouwkommen. Dat is helemaal naar jouw keus samen te stellen.

Afmetingen badkamermeubel

De breedte van de onderkast kun je zelf bepalen. De hoogte en diepte is altijd hetzelfde:

  • Breedte: elke maat tussen 600 en 2400 mm is mogelijk
  • Hoogte: 330 mm bij 1 lade en 500 mm bij 2 laden
  • Diepte: 455 m

Genoeg opbergruimte met de Trentino

Heb je graag alles uit het zicht en netjes opgeborgen in de badkamer? De Trentino collectie biedt naast de lades een complete serie opbergmeubels! Zo kun je alles in de badkamer op elkaar afstemmen als het gaat om opbergruimte in de badkamer.

Regalen

Creëer een ruimtelijke look en extra bergruimte met een regaal. Aan beide kanten van je meubel, of aan één kant, kun je de onderkast uitbreiden met een rond of recht regaal. De regaal wordt vanzelfsprekend in dezelfde kleur als de onderkast geleverd.

Kolomkasten

Nette stapels schone handdoeken. Een plankje met shampooflessen en bruisballen. Een kolomkast in je badkamer is superfijn! De kolomkast heeft precies dezelfde look als je onderkast. En natuurlijk dezelfde kleur. Afhankelijk van de ruimte kies je voor een hoge of een lage kolomkast. Je bevestigt de kast aan de wand.

De lage kolomkast heeft 1 deur en heeft een afmeting van 350 x 350 x 800 mm (bxdxh). De hoge kolomkast met 2 deuren is 350 x 350 x 1600 mm (bxdxh).

Spiegels bij een Trentino badkamermeubel

Benut je ruimte met een spiegelkast of spiegel met planchet. Dat is een spiegel én bergruimte ineen. En dat handig aan de muur! Je kunt zelf de breedte bepalen afhankelijk van de maat van de wastafel, dus het past altijd. Alle spiegels kun je qua looks en kleur afstemmen op de kolomkast en onderkast. De omlijsting heeft dezelfde kleur hout als het meubel. Zo creëer je harmonie in je badkamer.

Spiegelkasten

- hoogte: 700 mm
- verkrijgbaar t/m 2400 breed
- breedte t/m 600 mm: 1 deur
- breedte groter dan 600 mm: 2 deuren
- Inclusief 2 planken in zelfde materiaal en kleur

Spiegel met Planchet

- hoogte 700 mm
- verkrijgbaar t/m 2400 mm breed
- hoogte en diepte planchet 130 mm

Spiegels

- hoogte: 700 mm
- verkrijgbaar t/m 2400 breed

Kleuren

Het meubel en de bijpassende items zijn verkrijgbaar in 6 mooie houtfineerkleuren.

Maatwerkwastafels

Je kunt het badkamermeubel combineren met een wastafel op maat. De kleur, het materiaal: het is dan allemaal aan jou. Zelfs een overhangend wastafelblad is mogelijk! Denk ook aan twee meubels naast elkaar (bijvoorbeeld 2 x 900 mm) met één wastafel (van 1800 mm).