Frameworks

Frameworks maakt de badkamer stoer en elegant tegelijk. Het zwarte frame, dat ‘zwevend’ wordt opgehangen, valt precies om het badmeubel(s) heen. Erbovenop komt een wastafel die volledig op maat is gemaakt. Zo kom je tot één harmonieus geheel in de badkamer, dat bovendien 100% naar jouw smaak is. 

Stoer stalen frame

Het solide frame van 3 cm zwart gecoat staal is leverbaar in drie breedtematen: 96, 126 en 156 cm (buitenmaat). In het kleinste frame past een badmeubel van 90 cm, voor het middelste model zijn er badmeubels van 120 cm. Het grootste frame is geschikt voor twee badmeubels van 75 cm.

Frameworks met badmeubel ...

De Allasio, Trentino en Celio zijn als het ware gemáákt voor Frameworks. Iedere combinatie met een luxe Qisani badmeubel geeft Frameworks een stoere en luxe uitstraling. De bovenkant van het kastje kan afgewerkt worden met een dun blad dat uiteraard ook precies op maat wordt gemaakt. Kies voor het mooiste resultaat hetzelfde materiaal als de wastafel.

... en maatwerk wastafel

De maatwerk wastafel kan worden vervaardigd van composietsteen, keramiek of Corian®; alle zijn even makkelijk in het onderhoud. Het palet omvat in totaal meer dan honderd kleuren! Ook de indeling van de wastafel kun je kiezen: Wil je één of twee wasbakken of liever een wastafelblad met opbouwkommen? Eén of twee kranen? Combineer! Natuurlijk kun je bij Dekker het plaatje compleet maken met een bijpassende kolomkast en/of spiegel, kranen en/of verlichting.