Celio

Iedere rand en hoek feilloos afgewerkt. Uiterst hoogwaardig gefineerd met hout. Warme, zachte uitstraling. Met Qisani Celio creëer je de uitnodigende luxe van een hotelbadkamer!

Het hoogwaardige Celio maatwerk badkamermeubel is, net als de Allasio en Trentino, uitermate geschikt voor toepassing van een maatwerk wastafel of wastafelblad in combinatie met een opbouw-, onderbouw- of vlakinbouwwaskom.

Het front van dit greeploze meubel valt volledig in het corpus, wat een heel chic effect heeft. De spiegel, kolomkast, spiegelkast en spiegel met planchet zijn 45 graden afgewerkt.

Qisani Celio Badkamermeubel

  • inliggende fronten
  • korpus, bovenzijde en zijkant van de lade zijn 45 graden
  • zijkanten aan de voorzijde zijn slechts 7mm breed
  • zes kleuren massief hout
  • greeploos
  • complete serie
  • vijf jaar garantie

Celio badkamermeubel onderkast

De onderkast van het Qisani badkamermeubel wordt op maat maken. En je kunt kiezen uit 1 of 2 laden. De lade is voorzien van een greeplijst en soft close ladegeleiders van Hettich. De onderkast wordt gecombineerd met een maatwerk wastafel of opbouwkommen. Dat is helemaal naar jouw keus samen te stellen.

Afmetingen badkamermeubel

De breedte van de onderkast kun je zelf bepalen. De hoogte en diepte is altijd hetzelfde:

  • Breedte: elke maat tussen 600 en 2400 mm is mogelijk
  • Hoogte: 330 mm bij 1 lade en 500 mm bij 2 laden
  • Corpusdiepte: 455 m of 510 voor een opbouwwaskom met kraan gecentreerd daarachter

 

Genoeg opbergruimte met de Celio

Heb je graag alles uit het zicht en netjes opgeborgen in de badkamer? De Celio collectie biedt naast de lades een complete serie opbergmeubels! Zo kun je alles in de badkamer op elkaar afstemmen als het gaat om opbergruimte in de badkamer.

Regalen

Creëer een ruimtelijke look en extra bergruimte met een regaal. Aan beide kanten van je meubel, of aan één kant, kun je de onderkast uitbreiden met een rond of recht regaal. De regaal wordt vanzelfsprekend in dezelfde kleur als de onderkast geleverd.

Kolomkasten

Nette stapels schone handdoeken. Een plankje met shampooflessen en bruisballen. Een kolomkast in je badkamer is superfijn! De kolomkast heeft precies dezelfde look als je onderkast. En natuurlijk dezelfde kleur. Afhankelijk van de ruimte kies je voor een hoge of een lage kolomkast. Je bevestigt de kast aan de wand.

De lage kolomkast heeft 1 deur en heeft een afmeting van 350 x 350 x 800 mm (bxdxh). De hoge kolomkast met 2 deuren is 350 x 350 x 1600 mm (bxdxh).

Qisani Celio kolomkast  Qisani Celio badkamer spiegel

Spiegels bij een Celio badkamermeubel

Benut je ruimte met een spiegelkast of spiegel met planchet. Dat is een spiegel én bergruimte ineen. En dat handig aan de muur! Je kunt zelf de breedte bepalen afhankelijk van de maat van de wastafel, dus het past altijd. Alle spiegels kun je qua looks en kleur afstemmen op de kolomkast en onderkast. De omlijsting heeft dezelfde kleur hout als het meubel. Zo creëer je harmonie in je badkamer.

Spiegelkasten

- hoogte: 700 mm
- verkrijgbaar t/m 2400 breed
- breedte t/m 600 mm: 1 deur
- breedte groter dan 600 mm: 2 deuren
- Inclusief 2 planken in zelfde materiaal en kleur

Spiegel met Planchet

- hoogte 700 mm
- verkrijgbaar t/m 2400 mm breed
- hoogte en diepte planchet 130 mm

Spiegels

- hoogte: 700 mm
- verkrijgbaar t/m 2400 breed

Kleuren

Het meubel en de bijpassende items zijn verkrijgbaar in 6 mooie kleuren houtfineer.

Maatwerkwastafels

Je kunt kiezen voor een wastafel uit de serie, maar ook een wastafel op maat laten maken. De kleur, het materiaal: het is dan allemaal aan jou. Zelfs een overhangend wastafelblad is mogelijk! Denk ook aan twee meubels naast elkaar (bijvoorbeeld 2 x 900 mm) met één wastafel (van 1800 mm).